„Szeretném magam megmutatni”

A brassói Apáczai Csere János Közművelődési Egyesület meghirdeti Ady Endre születésének 140. évében a XXIV. Bartalis János versmondó és énekelt vers vetélkedőt.

Időpont: 2017. november 9–12.

Helyszín: Brassó, Reménység Háza, Moldovei u. 2 sz.

A vetélkedőre két kategóriában lehet jelentkezni:

• Versmondó,

Énekelt vers (megzenésített vers, hangszeres kísérettel).

Ugyanaz a versenyző jelentkezhet mindkét kategóriában. A két kategóriát nem lehet összevonni!

A vetélkedő irodalmi anyaga, mindkét kategóriában:

• egy szabadon választott vers/megzenésített Ady Endre-­vers,

• egy szabadon választott kortárs magyar költő verse/megzenésített verse.

Egy-egy vers előadási ideje nem haladhatja meg az 5 percet!

 

Részvételi tudnivalók

A versenyen részt vehet minden, 16 életévet betöltött versmondó/énekmondó (felső korhatár nincs), aki nem hivatásos színművész/előadóművész.

Jelentkezési lap tartalma: versenyző neve, lakhelye, személyazonossági igazolvány/útlevél száma, személyi száma (CNP), foglalkozása, munkahelye, (diákok esetében az oktatási intézmény neve), e-mail-címe, telefonszáma, a kötelező Ady Endre-vers címe, illetve a szabadon választott vers szerzője és címe. A jelentkezési lap elküldhető a hbeszter@index.hu és a hbe10.18@gmail.com e-mail-címre, illetve a következő postacímre: Házy Bakó Eszter, 500168 Brașov, str. Gen. Dumitrache, nr. 20., bl. 257., ap. 9.

A szervező visszaigazolja a jelentkezést és közli a további tudnivalókat.

A versenyzőnek rendelkeznie kell egy művelődési/oktatási intézmény vagy egy civilszervezet ajánlásával, amit a jelentkezési lap mellé kell csatolni! Egy ajánló intézményt/civil szervezetet legtöbb három versenyző képviselhet.

A versenyzők a rendezvény ideje alatt teljes ellátásban részesülnek (szállás, étkezés). Utazási költséget nem térítünk meg. Kísérőket csak kivételes esetben fogadhatunk!

Mindkét kategória első három helyezettje jelentős ajándékcsomagban részesül a pénzjutalom mellett. Az elért eredmények sorrendjében számos különdíjat – intézmények, egyesületek, magánszemélyek adományait – osztjuk szét.

Jelentkezési határidő: 2017. október 30.

További felvilágosítás a hbeszter@index.hu és a hbe10.18@gmail.com e-mail-címeken, illetve a 0040-740-420638-as telefonszámon. 

Új hozzászólás