Revista Művelődés - versiunea romana Művelődés - magyar verzió

Fodor Nagy Éva legújabb kötetét mutatják be Kolozsváron

2017. november 29-én, szerdán, 18.30 órától a Györkös Mányi Albert Emlékházban (Kolozsvár, Republicii/Majális u. 5.) Fodor Nagy Éva Az égből küldött napló (Veronika spirituális naplója és Útmutatások lelki irányítóinktól) című, a Kriterion Könyvkiadó gondozásában megjelent kötetét mutatja be Dáné Melinda Csilla és H. Szabó Gyula, a kiadó igazgatója.

Közreműködik: Rekita Rozália színművész.
A bemutató után a szerző dedikálja a könyvét.
A szervezők szeretettel várnak mindenkit!

A rendezvény szervezője a Kriterion Könyvkiadó és a Györkös Mányi Albert Emlékház

 

Tetszik önnek az oldal? Segítsen egy lájkkal. Köszönjük!

Új hozzászólás

További írások

A ZeneSzó című beszélgetősorozat újabb estjére kerül sor 2018. február 21-én, szerdán, 18.30 órától a Györkös Mányi Albert Emlékházban.

A havonta sorra kerülő rendezvényt I–IV. osztályos kisdiákoknak szánják, de a szervezők minden érdeklődőt szívesen látnak, nem utolsósorban a szülőket-nagyszülőket. 

Az Ember és Természet Kollégium februári estjén dr. Zsigmond Andrea-Rebeka, a Sapientia EMTE Környezettudományi Tanszékének adjunktusa tart előadást Nyomelemek – az élet sói címmel.

2018. január 31-én, szerdán, 18.30 órától a Györkös Mányi Albert Emlékházban Cseh Katalin Emlék-bazár című verseskötetét mutatja be Kocsis Tünde és H. Szabó Gyula.

Az Ember és Természet Kollégium 8. évadjának nyitó estjén dr. Bücs Szilárd-Lehel, a Denevérkutatási és Védelmi Központ elnöke tart előadást Denevérek – Legendák és tények egy rohanó világban címmel.