Újra látogatható a Szent Mihály-templom tornya

 

Szombaton, augusztus 13-án, a Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt megnyitotta kapuit a felújított Szent Mihály-templom, hétfőtől vasárnapig pedig lehetőség nyílik a toronylátogatásra is, melyre már szombattól lehet regisztrálni erre a linkre kattintva.

Fontos tudnivaló: a torony kizárólag előzetes regisztrációt követően látogatható, a jelentkezés során kapott visszaigazoló e-mail felmutatásával. A maximum 20 fős csoportok félóránként (egészkor és félkor) mehetnek fel a toronyba megtekinteni a felújított templomot és Kolozsvárt – madártávlatból. 
A regisztráció kapcsán további fontos tudnivaló: egy személy maximum két fő részére regisztrálhat, feliratkozni pedig személyesen is lehet a főtéri, valamint az Apáczai Csere János Elméleti Líceum melletti KMN Infóstandoknál.

Fontos tudnivaló: a torony kizárólag előzetes regisztrációt követően látogatható

Emellett a Magyar Napok ideje alatt a Deák Ferenc utcában – augusztus 14-én 12 órától – megtekinthető az a pannókiállítás is, ami a templom felújítását megelőző állapotokat ábrázolja, valamint bemutatja a munkálatokat is. A kültéri pannókiállítás lejártát követően a fényképeket a Szent Mihály-templomban helyezik el. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Új hozzászólás