Adománygyűjtő kerti parti lesz Kolozsváron

A beérkezett összeget az Én is szeretnék játszani! közösségi projekt megvalósítására fordítják

Az Életfa Családsegítő Egyesület június 18-án, szombaton 16 órától adománygyűjtő kerti partit szervez az egyesület székhelyén a Bulevardul 21 Decembrie / Kossuth Lajos utca 78. szám alatt. Az Én is szeretnék játszani! projekt következő rendezvénye lehetőséget teremt a találkozásra és az együttjátszásra. A kertben Balázs Imre József megzenésített verseivel, majd a Jazzybirds zenekarral találkozhatunk, de lesznek gyerekfoglalkozások és közösségi játékok is.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki játszani, adományozni vagy csak lazulni szeretne. A beérkezett összeget az Én is szeretnék játszani! közösségi projekt megvalósítására fordítják, elsőként a budapesti Baltazár Színház kolozsvári vendégszereplésére. A társulatot nagyrészt fogyatékkal élő fiatalok alkotják. Céljuk, hogy tevékenységeik nyomán a sérült emberek társadalmi megítélése átalakuljon. A Baltazár Színház óriási szerepet játszik a fogyatékosok „másságának” elfogadtatásában. A magyarországi társulat a Graffalo című előadást fogja a kincses városban bemutatni.

Az #Én is szeretnék játszani! címmel indított közösségi projekt célja a sajátos nevelési igényű gyermekek számára olyan fejlesztő tevékenységek szervezése, amelyek elősegítik számukra a társadalmi integrációt. A Játszó.tér részletes programja az Én is szeretnék játszani! projekt Facebook-oldalán követhető. Töltsenek velük egy délutánt a kertben!

Új hozzászólás