74 éves a Puck Bábszínház

Fennállásának 74. évfordulóját ünnepli a Puck Bábszínház február 5-én, hétfőn. A születésnap alkalmából a bábszínház magyar és román tagozata egyaránt 2-2 előadással készül különböző helyszíneken.

          10 órától a Puck Bábszínház román társulatának előadásában, Varga Ibolya rendezésében a Jancsi és Juliskát nézhetik meg az érdeklődők a Kolozsvári Rádió székhelyén, 12:30-tól pedig Cristinel Nedea rendezésében A csizmás kandúrt láthatják a bábszínházban. 11 órától a magyar társulat előadásában, Rumi László rendezésében A brémai muzsikusok című előadásra várjuk a nézőket a monostori Dacia Moziba, 17 órától a bábszínház székhelyén pedig Kovács Géza rendezésében a Mese a csodálatos szőlőfáról című előadás lesz látható.


          Mindenik előadás esetében a hétköznapokra kiszabott jegyárak érvényesek: teljes árú jegyet 40 lejért vásárolhatnak, kedvezményes jegyet gyerekek, diákok vagy egyetemisták részére 10 lej értékben lehet váltani, illetve szintén kedvezményesen vásárolhatnak jegyet a nyugdíjasok 20 lej értékben. Jegyeket online is lehet vásárolni a https://tomtix.ro/ oldalon.

Új hozzászólás