Vásári bábjáték a Puck Bábszínházban

A Pulcinella, kutyabaja című előadást láthatja első alkalommal a kolozsvári közönség október 21-én, szombaton. A bábszínház székhelyén 11 órától látható vásári bábjáték Szűcs Tamás előadása, amelyen még egyetemi évei alatt kezdett el dolgozni, majd a Puck Bábszínházban folytatta tanára, Bonczidai Dezső segítségével, aki a marosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház bábszínésze.

A kolozsvári közönség ezen a héten láthatja először Pulcinella, az Ördög és Bodri történetét, amely október 11-én sikeresen szerepelt a VI. Fux Fesztiválon Nagyváradon. Az előadás időtartama 35 perc és a négy éven felüli korosztálynak ajánljuk.

Az ördög sohasem alszik, most épp a butácska Bodrit, a pokol új házőrzőjét idomítja. Pulcinella aki élvezi az életet, szórakoztatja a népet, egy nap összeakad velük, és már el is indult a kalamajka. De mint mindig, Pulcinellának kutyabaja…

A Puck Bábszínház előadásaira átmenetileg nem szükséges előzetesen helyet foglalni. Jegyeket a helyszínen, az előadás előtt lehet vásárolni. A közelgő előadásokról és a bábszínház híreiről a Facebook oldalunkon értesülhetnek.

 

Új hozzászólás