Az Ez Van Trió koncertezik Sepsiszentgyörgyön

A közismert  Ez Van Trió erdélyi blues együttes koncertezik Sepsiszentgyörgyön 2024. július 12-én, péntek este 20:00 órától az '56-os emlékparkban. Az együttes tagjai: Hána László (ütőhangszerek, gitár, vokál), Brassai Mátyás (nagybőgő, vokál), és Bíró Jenő (ének, gitár, harmonika).


Az Ez Van Trió 2019 tavaszán alakult Marosvásárhelyen Hána László zenész-énekes és Bíró Jenő református lelkipásztor kezdeményezésére. Az együttes azóta több felállást is megélt, de a jelenlegi  bizonyult a legjobbnak. Zenéjükre jellemző a blues mély érzelmeket közvetítő stílusa, amelyet saját dalaikban és megzenésített versekben adnak elő. A sepsiszentgyörgyi koncerten Vitályos Lehel játszik nagybőgőn.

Az együttes célja, hogy a hallgatóságot elkalauzolják a blues világába, ahol az egyszerűség és az őszinteség találkozik az amerikai zene egyedülálló hangzásvilágával. Hána László vezetésével az együttes emlékezetes zenei élményt nyújt a közönségnek.

Korábbi fellépéseik helyszínei között szerepel Marosvásárhely, Székelyudvarhely és különböző fesztiválok, ahol rendre nagy sikert arattak, Sepsiszentgyörgyön először koncertezik az együttes. 

A koncertre a belépők 20/10 lejbe kerülnek, amelyek megvásárolhatók a Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint a koncert helyszínén is.

Szervezők:  Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Új hozzászólás