A Legszebb Erdélyi Magyar Dal döntőjének gálaestje a Planetáriumban

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete (EMKISZ) örömmel jelenti be, hogy idén november 4-én, 19:00 órától lesz a Legszebb Erdélyi Magyar Dal zenei pályázat döntőjének gálaestje a Planetáriumban. Az eseményen a szakmai zsűri által beválogatott 5 döntős dal fog elhangzani a zenekaroktól és énekesektől. A zsűri pedig helyben fogja eldönteni, hogy ki nyeri el az Év felfedezettje címet. Emellett a közönségszavazással eldőlő Legszebb Erdélyi Magyar Dal kategóriában is az est folyamán adják át a díjat. A közönség szavazás a facebookon történik, és november 2-án ér véget. 

A EMKISZ által támogatott eseményt kilencedik alkalommal rendezik meg, és valóban egyedülálló élményt ígér mindazoknak, akik szeretik és támogatják az erdélyi zenei tehetségeket. Az este során lehetőségük lesz a résztvevő zenekaroknak bemutatkozni a nagyközönség előtt, és az est fénypontjaként a győztes zenekar vagy énekes különleges koncerttel hálálja majd meg a közönség támogatását. 

 

Szeretnénk még megemlíteni, hogy A csajod zenekar, holott mindkét kategóriába be lett válogatva, végül szakmai alázatból visszalépett, mivel az előző évadokban már szereztek címet a verseny során. 

 

Új hozzászólás