A JelesNapTár ezúttal élőzenés farsangi táncházzal zárul

A JelesNapTár hagyományőrző gyermekprogram 2019. február 15-én, pénteken 16:30-tól jelentkezik újra a Györkös Mányi Albert Emlékházban. Böjtelő havában még működik a fonó, ahol gyermekek a farsanghoz és egyéb, a hónap jeles napjaihoz fűződő szokásokkal, hagyományokkal ismerkedhetnek meg.

A rendezvény élőzenés farsangi táncházzal zárul, Both Zsuzsa vezetésével. Muzsikál a Rekegő zenekar. Az esemény szakmai irányítói: Both Zsuzsa néprajzkutató, kézműves és Szabó Kinga játszóházvezető.

Kérjük a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal zajkeltő eszközöket!

Az adománydobozba elhelyezett hozzájárulásokat a szervezők előre is köszönik, az adományokat a zenekar javára fordítják.

A havonta sorra kerülő rendezvényt a szervezők I–IV. osztályos kisdiákoknak szánják, de minden érdeklődőt szívesen látnak, nem utolsósorban a szülőket-nagyszülőket. A 11-ik évadját taposó sorozat februári eseményével a szervezők a Kultúrházak éjjel-nappal című, több mint tízéves múltra visszatekintő rendezvénysorozat idei kiadásához csatlakoznak, melynek szlogenje: „Minden nap értéket adunk”.

Új hozzászólás